Hodnocení

8,4
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
8,2
Pohodlí
8,0
Poloha hotelu
8,9
Zařízení
7,9
Personál
8,6
Poměr ceny a kvality
8,9

Hodnocení

    Monika
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    19. dubna 2018
    Všechno v pohodě, možná jen malá připomínka k televizi na pokoji ,na které šli pouze dva programy. Na druhu stranu bychom se ale v tak krásném prostředí bez televize i obešli.
    Snídaně vynikající, bohatá a chutná. Super paní kuchařka i pan kuchař.
    andrea
    sk

    Průměrné hodnocení

    9,6
    3. dubna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Tomáš
    cz

    Průměrné hodnocení

    6,2
    18. března 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    MARTIN_LIFTEX
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    13. března 2018

    PĚKNÉ UBYTOVÁNÍ V KRÁSNÉ PŘÍRODĚ - IDEÁLNÍ NA LYŽOVAČKU

    V pokoji byly pavučiny, na televizi a jejím držáku hodně prachu. Ale jinak relativně čisto. I když je rok 2018, televize je z roku cca. 1988 :) - malinká CRT televize 37 cm uhlopříčka. Asi hodně tenké stěny, večer bylo slyšet hovor z vedlejší místnosti, každé slovo, i když mluvili normální hlasitostí - na zabouchání na stěnu se utišili :)
    Penzion je na krásném místě v Tatrách, v blízkosti ( pár kilometrů ) je spousta sjezdovek. Snídaně perfektní - sýry, salámy, paštiky, čerstvé pečivo a navíc každý den vajíčka, párky apod. Kafe a čaj je samozřejmost. 4-lůžkový pokoj a koupelna v pohodě, parkování zdarma před penzionem. Jídlo v restauraci dobré, bohatý výběr slovenských jídel a nápojů.
    Zdeněk Nechvátal
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    2. března 2018

    Zimní dovolená

    V zimním období je obtížné se dostat s vozidlem po zasněžené příjezdové cestě k penzionu.
    Po půl roce jsem opět zavítal s rodinou (předchozí pobyt léto 2017) do penzionu Tatrakon a to tentokrát na zimní dovolenou (24.2.2018- 28.2.218). Od naší poslední návštěvy se nic nezměnilo. Jedná se o příjemný rodinný penzion na pěkném místě v obci Ždiár s výbornou kuchyní a obsluhou. V okolí Ždiáru je několik lyžařských středisek, kdy s rodinou využili lyžařské středisko Bachledova Dolina. Sjezdovky v tomto středisku byly upravené a krásně jsme si (i přes velké mrazy) s dětmi zalyžovali. Určitě se při další dovolené na Slovensku do penzionu Tatrakon vrátíme.
    Petr
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    18. února 2018
    Maximální spokojenost. Výborná kuchyně a velmi ochotný personál.
    Michaela
    cz

    Průměrné hodnocení

    5,8
    12. února 2018

    Obyčejné, znovu už ne.

    Penzion je na ostrém kopci, bohužel bez řetězů se v zimě téměř nedá vyjet. Postele jsou nepohodlné, v televizi pouze jeden program, wifi téměř nefunguje. Pokoje přetopené, nelze regulovat.
    Jídlo dobré, snažili se vyjít vstříc. Ceny adekvátní.
    Veronika
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    6. února 2018

    Celkově udělal penzion velmi dobrý dojem s osobním přístupem k hostům. Splňuje požadavek na slušné u

    Pokoje byly menší a matrace neúplně pohodlné.
    Snídaně byly velice chutné a jídlo bylo v dostatečném množství. Pokoje i celý penzion byly čisté. V pokoji byla televize a wifi dobře fungovala v celém objektu.
    Dana Malínková
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    5. února 2018

    Mockrat dekujeme za krasny pobyt.

    Jedine co by mohlo byt lepsi jsou matrace, jinak nemame zadnou vitku.
    Byli jsme zde na dovolene s rocnim synem a personal nam vysel ve vsem vstric. Velka spokojenost i se stravou, pani kucharka se nas vzdy ptala, na co mame chut a podle toho nam dobre uvarila. Pomer ceny a kvality nas velice mile prekvapil.
    Ireneus
    sk

    Průměrné hodnocení

    7,5
    23. ledna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,3
    21. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    10. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    sk

    Průměrné hodnocení

    8,3
    3. října 2017

    Super

    Raňajky boli výborné, ochotný personál, super lokalita
    Balázs
    hu

    Průměrné hodnocení

    7,5
    3. května 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Natalia K.D
    gb

    Průměrné hodnocení

    10
    24. února 2018

    great

    N/A
    Staff was very friendly , we arrived bit early but they let us in , food was excellent. Great location
    Mihaela
    ro

    Průměrné hodnocení

    7,5
    11. února 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Florian Andrei
    ro

    Průměrné hodnocení

    9,2
    8. února 2018

    Nice chalet in beatiful mountains

    No English.
    Nice chalet, very nice mountains around.
    Florian Andrei
    ro

    Průměrné hodnocení

    9,2
    8. února 2018

    A nice chalet in middle of very beautiful mountains

    The staff doesn't know any English so was quite hard to communicate .
    Very nice surroundings . The personal was nice, rooms were ok even a little too small. Good food.
    Michał
    pl

    Průměrné hodnocení

    10
    2. února 2018
    Some of us could not eat pork eat. And the staff was so kind and they prepared for us chicken and beef. It was so nice. Thank you Tatrakon.
    Branislav
    sk

    Průměrné hodnocení

    8,8
    23. října 2017
    Breakfast. Cheap and good restaurant. Main dish for 3-6 euro.superb 26 euro for double room with breakfast..
Načítaní hodnocení