Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,5 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,3
Komfort
8,1
Lokalizacja obiektu
8,9
Udogodnienia
8,0
Personel
8,7
Stosunek jakości do ceny
9,0
Opinie
    Bartosz
    pl
    8,8
    22 lutego 2018
    Bardzo miło spędzony czas, fajne stoki w pobliżu, smaczne jedzenie i piwo.
    Może współpraca z pobliskimi stokami w celu uzyskania rabatów dla osób w obiekcie.
    Bardzo dobre jedzenie, duże, smaczne porcje. Piwo lane bardzo dobre, idealnie gazowane z kremową pianką. Miła i pomocna obsługa, wytłumaczy co i jak, doradzi.
    Danuta
    pl
    7,5
    21 lutego 2018
    Bylo super
    zlikwidować zapachy z kuchni
    smaczne śniadania,pyszne i tanie obiady
    Norbert
    pl
    8,3
    20 lutego 2018
    Jedyny minus, to brak czajnik w pokoju.
    Obiekt położony w centrum miejscowości, wszędzie blisko. Śniadania bardzo smaczne dość duży wybór produktów, do kawy zawsze coś słodkiego. Bardzo sympatyczna i miła obsługa w obiekcie - z komunikacją mimo różnicy języka nie ma problemu. Obok pensjonatu klimatyczna pizzeria Rustica - POLECAM !!!
    Beata
    pl
    8,8
    16 lutego 2018
    Miło, tanio, ciepło.
    Słodka herbata do śniadania i kiepska kawa.
    Bardzo ciepło mimo mrozu, bardzo tanio jak na miejsce i wyżywienie.
    Jerry Mistarz
    pl
    7,1
    16 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Hanna
    pl
    9,2
    5 lutego 2018
    wszystko było idealne
    sniadania smaczne,łóżka wygodne
    Piotr
    pl
    8,8
    2 lutego 2018
    miła atmosfera
    jest O. K.
    Michał
    pl
    10
    2 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    arkadiusz
    pl
    8,3
    27 stycznia 2018
    Było super widoki zapierające dech w piersiach :)
    śniadania ok obiadokolacje super duże i smaczne porcje zupa oraz 2 danie . Położenie pensjonatu idealne widoki super. Cisza i spokój. Dobra lokalizacja zarówno dla narciarzy jak i spacerowiczów.
    Katarzyna
    pl
    7,1
    23 stycznia 2018
    Okolica rewelacja, knajpa Rustica i U Gazdy-super jedzenie, na stoku narciarskim-super zaplecze
    łazienka odrobinę do remontu-estetyka
    ciepło w pokoju, czysto, bardzo miła obsługa, śniadanie normalne, pokój-do spania, do funkcjonowania za mały na 2+1
    Artur
    pl
    10
    20 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sławe
    pl
    10
    2 stycznia 2018
    Stosunek jakości do ceny, śniadanie
    Ewa
    pl
    7,5
    17 listopada 2017
    Wyposażyć pokój w czajnik elektryczny, żeby można było przygotować sobie gorącą herbatę.
    Śniadanie owszem, smaczne i obfite. Obiad w restauracji też dobry. Pokój jednak bardzo ciasny, tak na jedną, dwie noce może być. Byłam z 8-letnim dzieckiem, więc było ok.
    Patrycja
    pl
    10
    13 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wioletta
    pl
    7,9
    22 października 2017
    Przyjemny
    Bardzo przyjemne miejsce:)
    Joanna
    pl
    8,8
    1 października 2017
    Czysto, ciepło, wygodne łóżka i restauracja na miejscu. Polecam
    Czysto, ciepło, wygodne łóżka i restauracja na miejscu. Polecam
    Alicja
    pl
    9,2
    11 września 2017
    Bardzo miła i przyjazna obsługa. Na terenie obiektu jest przyjemna knajpka, w której przed snem można napić się czeskiego piwa.
    Jan
    pl
    9,2
    7 września 2017
    za taką cene warto było
    trudno znależć obiekt,jest schwany nie widiczny z ulicy
    Łóżka wygodne śniadanko pyszne
    Marzena
    pl
    10
    25 sierpnia 2017
    Bardzo przyjemnie spędzony czas w miłej atmosferze pensjonatu i przyjemnym otoczeniu
    bardzo dobre śniadania, czysty i przyjemnie urządzony pensjonat, bardzo miła i pomocna obsługa
    Voyager 7
    pl
    7,9
    22 sierpnia 2017
    Na korytarzach wyczuwalny był trochę dziwny zapach prawdopodobnie środka do prania wykładzin. Dla wcześnie wychodzących w góry przydała by się opcja nawet dodatkowo płatna wczesnego śniadania. Trochę smutno-drewniany wystrój restauracji to jest coś co można poprawić. Wydaje się że w miejscowości Zdiar gdzie jest mnóstwo hoteli i pensjonatów można znaleźć dużo lepszą opcję niż Tatrakon choć niekoniecznie za tak atrakcyjną cenę.
    Tatrakon ma świetną lokalizacje w miejscowości Zdiar. Jest to szczególnie dobra opcja zimą gdyż nieopodal znajdują się aż trzy ośrodki narciarskie: Strednica, Bachledova dolina i Monkova dolina. W sumie jest to kilkanaście wyciągów i piękne widokowe trasy. Zdiar to także świetna baza wypadowa w Tatry Bielskie. Zaczyna się tu szlak na przełęcz pod Kopą a także jest blisko do Tatrzańskiej Jaworzyny czy też Łysej Polany gdzie można zostawić auto i zacząć wyrypę w Tatry Wysokie. Oprócz świetnej lokalizacji Tatrakon oferuje komfortowe i czyste pokoje, bezpłatny parking oraz dobrze działające WiFi. Śniadania były opcjonalnie płatne i nie korzystaliśmy z powodu wczesnego wyjścia w góry (śniadanie jest od godz. 8:00) Korzystaliśmy natomiast z restauracji o Bryndzowe Haluszki były bardzo dobre. Trzeba dodać że obiekt jest przystosowany dla narciarzy. Istnieje też boczne wejście ze stojakami do nart i jest to świetne rozwiązanie gdyż można łatwiej rozładować i załadować samochód bez konieczności przechodzenia przez recepcję. Jako wskazówka dojazdu - od głównej drogo w lewo , jest oznaczenie tablicą. Uwaga droga ma nachylenie 12 % co zimą może być wyzwaniem. Jeżeli skręcamy jadąc z drugiej strony czyli w prawo należy uważać by nie zawiesić się autem na asfalcie ...
Ładowanie opinii