Opinie

8,4
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,2
Komfort
8,0
Lokalizacja obiektu
8,9
Udogodnienia
7,9
Personel
8,6
Stosunek jakości do ceny
8,9

Opinie

    Mikołaj
    pl

    Ocena

    7,1
    9 maja 2018
    Dość stromy podjazd (w zimie bez 4x4 albo łańcuchów może być ciężko). Mały pokój ale z dużą łazienką.
    Przestronna łazienka, śniadanie w cenie (aczkolwiek mogłoby być bardziej zróżnicowane). Restauracja na terenie, niedroga i z dobrym jedzeniem. Blisko do gór, po wyjściu z pensjonatu fantastyczny widok na góry.
    Jaroslaw
    pl

    Ocena

    7,9
    7 maja 2018

    Pobyt udany.

    Małe pokoje dwu osobowe.
    Cisza i piękna okolica.Sniadanie postaci bufetu.
    Andrzej Grabania
    pl

    Ocena

    7,9
    4 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    paramido
    pl

    Ocena

    8,8
    24 marca 2018
    Dużo przestrzeni poza pokojami Ciepło Świetne soki w barze Lokalizacja
    Jacek
    pl

    Ocena

    5,8
    2 marca 2018

    Mimo wszystko polecam ale jest bez szału, raczej poniżej standardu

    Przez tydzień nikt z obsługi nie zajrzał do pokoju, nikt nie sprzątał, nie wymieniał ręczników, nie dbał o porządek w łazience i nikt nie dokładał papieru toaletowego. Na śniadanie codziennie to samo, pomidor, papryka, ogórek, jedna ta sama szynka i taki sam słaby ser. Wyjątek to coś na ciepło, raz parówka, raz jajka. Obiadokolacje w standardzie obiadów mojej babci czyli lata 70. Jakaś zupa i jakieś drugie danie, bez szału ale wszystko ciepłe. Pensjonat na dość ostrym podjeździe (ok. 100m) tak więc zimą trzeba być przygotowanym na łańcuchy
    Mieszkaliśmy w fajnym, dwupokojowym apartamencie. Wi Fi działa nadspodziewanie dobrze, chociaż sieć jest nie hasłowana
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    6,2
    27 lutego 2018
    Niezbyt czysto, słaby internet, mało urozmaicone jedzenie ale smaczne. 4 programy telewizyjne słowackie tylko. Telewizor bardzo stary. Brak wieszaków w łazience na ręczniki.
    Dużo miejsca do zabawy dla dzieci. Możliwość spędzania czasu na dole w jadalni do późnych godzin wieczornych. Gorąca woda zawsze co uważam za duży plus i bardzo ciepło w pokojach i całym obiekcie.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    8,8
    22 lutego 2018

    Pobyt udany, okolica piękna. Zimą narciarze, a latem miłośnicy wędrówek w górach będą zachwyceni.

    Dobre śniadania, każdy znajdzie coś dla siebie. Obiadokolacje obfite i bardzo smaczne.
    Bartosz
    pl

    Ocena

    8,8
    22 lutego 2018

    Bardzo miło spędzony czas, fajne stoki w pobliżu, smaczne jedzenie i piwo.

    Może współpraca z pobliskimi stokami w celu uzyskania rabatów dla osób w obiekcie.
    Bardzo dobre jedzenie, duże, smaczne porcje. Piwo lane bardzo dobre, idealnie gazowane z kremową pianką. Miła i pomocna obsługa, wytłumaczy co i jak, doradzi.
    Danuta
    pl

    Ocena

    7,5
    21 lutego 2018

    Bylo super

    zlikwidować zapachy z kuchni
    smaczne śniadania,pyszne i tanie obiady
    Norbert
    pl

    Ocena

    8,3
    20 lutego 2018
    Jedyny minus, to brak czajnik w pokoju.
    Obiekt położony w centrum miejscowości, wszędzie blisko. Śniadania bardzo smaczne dość duży wybór produktów, do kawy zawsze coś słodkiego. Bardzo sympatyczna i miła obsługa w obiekcie - z komunikacją mimo różnicy języka nie ma problemu. Obok pensjonatu klimatyczna pizzeria Rustica - POLECAM !!!
    Beata
    pl

    Ocena

    8,8
    16 lutego 2018

    Miło, tanio, ciepło.

    Słodka herbata do śniadania i kiepska kawa.
    Bardzo ciepło mimo mrozu, bardzo tanio jak na miejsce i wyżywienie.
    Jerry Mistarz
    pl

    Ocena

    7,1
    16 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Hanna
    pl

    Ocena

    9,2
    5 lutego 2018

    wszystko było idealne

    sniadania smaczne,łóżka wygodne
    Piotr
    pl

    Ocena

    8,8
    2 lutego 2018

    miła atmosfera

    jest O. K.
    Michał
    pl

    Ocena

    10
    2 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Balázs
    hu

    Ocena

    7,5
    3 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Natalia K.D
    gb

    Ocena

    10
    24 lutego 2018

    great

    N/A
    Staff was very friendly , we arrived bit early but they let us in , food was excellent. Great location
    Mihaela
    ro

    Ocena

    7,5
    11 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Florian Andrei
    ro

    Ocena

    9,2
    8 lutego 2018

    Nice chalet in beatiful mountains

    No English.
    Nice chalet, very nice mountains around.
    Florian Andrei
    ro

    Ocena

    9,2
    8 lutego 2018

    A nice chalet in middle of very beautiful mountains

    The staff doesn't know any English so was quite hard to communicate .
    Very nice surroundings . The personal was nice, rooms were ok even a little too small. Good food.
Ładowanie opinii